Værksteder og aktiviter

Der er forskellige Værksteder i Rimsøhuset som du, som medlem, frit kan benytte. Du kan også leje et lokale, hvis du har brug for mere plads eller vil indrette et værksted. 

Har du en ide eller en hobby som du gerne vil have flere til at deltage i, så skriv til info@rimsoehus.dk med en beskrivelse af indhold og forløb, så finder vi ud af det praktiske sammen.

Et rummeligt sted at mødes

QI GONG

Qi Gong enkle og naturlige bevægelser, udført med opmærksomhed og nærvær.  Det styrker organer og meridianer. Øvelserne gavner immunsystemet og balancerer sind og krop, og giver mere energi og velvære til dig.

Alle er velkomne onsdage 12.00-13.30 – Pris er 25,- kr./ gang. 

Vi ser frem til at dele Qi Gong med dig.

// Sus Tai Foo og Lone Bording. 

 

Atelier

I det nordøstlige hjørne er et hyggeligt og lyst lokale indrettet med langbord og staffelier, samt udstyr til forskellige tryk.
Tag selv dit grej med.

Biblioteket

Her er en masse bøger med hyggelige sofaer. Vil du oprette en læsegruppe ? Måske du har nogle gode bøger, du kan give videre ? 

Syværkstedet

Der er et fuldt udstyret Syværksted.

Behandlerrummet 

I det sydvestlige rolige og lyse hjørne af Rimsøhuset står en hæve/sænke briks, 2 stole og et bord. Er du Kropsbehandler, Massør eller Terapeut kan du booke dig ind.
Kontakt Helle Stubbe

 

Kulturgruppen

 

Kulturgruppen står for alt det praktiske omkring musikarrangementer, foredrag, årlige begivenheder (1.maj…) og fællesspisning. 

Har du en idé til et Band, en foredragsholder, eller vil du give en hjælpende hånd, så kontakt kulturgruppen.

 

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev