– Vi klarede det:

Så bli’r der igen ‘Tørvejr i Rimsøhuset’

… i lang tid frem … !

Finansiering af ny tagbelægning er på plads og Tømrene er gået i gang. … og som sidegevinst, har vi også fundet pengene til en efterisolering af loftet, så håber vi det i sig selv også kan tag lidt af toppen af de voldsomme prisstigninger på varme, der også har ramt Rimsøhuset.

For at fejre dét – er det lykkedes os at få det gamle og velrenomerede blues band: Delta Blues Band til at lægge lyd til et par festligheder.

Bandet har tilbudt at komme og spille i to dage i træk, og det har vi så tænkt at udnytte til at holde to adskildte fester. Den første fest bliver d. 4. november og er udelukkende for medlemmer af foreningen og alle inviterede, der har været involverede i projektet med at få nyt tag over hovedet. – Gratis adgang denne aften.

Er du ikke medlem – kan du jo stadigt nå at blive dét !:0)

Dagen efter – dvs d. 5. november – åbner vi igen døren – for betalendende gæster (se kalender for detaljer) – så også alle der ikke kunne komme den første aften, også kan få en chance for at feste med. 

Begge aftner gælder det, at de der gerne vil spise med – af hensyn til køkkenholdet – melder sig til via SMS.

Bemærk at der er to forskellige numre:

              Spisning til Rejsegildet d. 4. November SMS: 50702689

Spisning før  Delta Blues Band d. 5. November SMS: 22836075

Der kan være meget mere at sige om hvad der ellers sker i huset, men lige her – holder vi blikket stift rettet mod processen og de kommende fester. – Vil du vide mere – så kom !:0)