Så sker der igen noget – I Rimsøhuset.

Hovedparten af efterårets musikarrangementer er ved at være på plads. – Se kalender.

Nært forestående medlemsmøde – og efterfølgende bestyrelsesmøde. – Se kalender.

Det har været en forrygende sæson i BnB delen af huset.

Udskiftning af varmerør starter her sidst i august.

– De fleste af de penge vi har søgt via fonde til udbedring af tag, er blevet bevilliget. – For at komme helt ‘i hus’ med den del af processen, mangler vi nu blot en kommunal-garanti på mellemfinancieringen – og så selvfølgeligt medlemmernes godkendelse af den del af projektet på senere extraordinær generalforsamling.

Af andre planlagte aktiviviteter i huset, ser vi frem til endnu en sæson med Streaming fra Aarhus universitet. – Se i kalenderen – når det er på plads !:0)

Det vides, at ‘Hyg og Byg’ planlægges til kommende efterår – Se mere under medlemsmødernes dagsorden. – Men har du – eller i – et par initiativer i ‘ærmet’ til efteråret, er kalenderen stadig åben. – Tag evt jeres initiativer med på medlemsmødet nu på torsdag.

Vil du også være med til at der skal ske noget i huset – så kom.

Vi ses… !:0)

Her tænker du på “Så sker der igen noget – I Rimsøhuset.”

  1. Hyg og byg var ikke så godt besøgt sidste lørdag, Kun lange Jens og mig (Kis)(men bedre end ingen) Det er jo også en løs måde at organisere det, altså hvem som helst af medlemmerne kan lukke sig ind eller være udenfor og lave noget. Det er kun for at se om vi kan få mere socialt ud af vores frivillige arbejde, ved at sætte en dag eller 2 på kalenderen. Anders har snakket om en hverdag også eller i stedet for. Det kan også være en god ide, med den mulighed. Måske du vil ringe til mig Anders og sige hvilken hverdag, som du bedst kunne? ringe gerne til mig 71781951 Rimsøhilsner Kis

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Discover more from Rimsøhuset

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading