Nu igen – Nok sidste gang – I lang tid …..

Så indkaldes der til extraordinær generalforsamling kl 19.00 Torsdag den 28. September 2017.

Vores hårdt arbejdende advokat, har – som i der har fulgt med, deltaget i sommerens extraordinære generalforsamlinger osv. – med alle kneb, forsøgt at få vores organisationsmodel godkendt af erhvervsstyrelsen, har måtte ‘smide håndklædet’, renonceret for at gå tilbage til vores oprindelige foreningsmodel. – Denne løsning er forså vidt forhåndsgodkendt ef erhvervsstyrelsen, så nu skulle det (forhåbentligt) gå glat herefter.

Forslag til nye vedtægter kan ses her.

Den opmærksomme læser af vedtægtsændringerne, vil bemærke, at den eneste forskel på vore nuværende vedtægter og de foreslåede, består i at foreningsnavnet er ændret fra “Rimsøhuset FMBA” tilbage til “Rimsøhuset” og at der er tilføjet at næstformanden fremover også vil være tegningsberettiget.

Advokat garanterer, at der ikke er nogen forskel på de to foreningsformer, hvilket vores rådgivende revisor har bekræftet. Bestyrelses ansvaret er det samme i begge foreningstyper. Så længe vi (bestyrelsen) er dækket ind via forsikring (hvilket vi er), er det kun forsætslige fejl der hæftes for.

Kom og hjælp os med at få skubbet de sidste forandringer på plads. Få en kop kaffe, mød dem i ikke har set siden sidste extraordinære generalforsamling og ikke mindst: Hør nyt ! – Se dagsorden her.

… OG glem nu ikke: der er ‘Store Madspildsaften’ den følgende dag 18.00.  Kom og ‘spis med’ – Gratis måltid – også for ‘sultne børn’….

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Discover more from Rimsøhuset

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading