Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Mad-Spilds Café – Nu med ‘Musisk Dessert’

26. oktober 2018 @ 18:00

Gratis

Hver sidste fredag i måneden Kl. 18.00 Husk: maden er gratis – Drikkevarer skal købes i huset – Og skulle man være køkkenholdet lidt behjælpelige, så vil en tilmelding på via sms eller tale på tlf nr: 22 83 60 75 med at undgå at forårsage yderlig spild af god mad. – Skulle du ikke have tilmeldt dig, skal der nu nok være både plads, tallerken, bestik og mad nok til dig også. Alle er velkomne !:0)

Har du lyst, er du velkommen til at hjælpe til. Ring ElseMarie: 22 83 60 75

 

Efter vi har ryddet bordene, vil Lise Dres    mætte vores ørergange med hendes egne sange og musik –

Lise ‘spiller på Hatten’ – så husk at tage noget med, at lægge i.

Intenst !   

Lise Dres spiller dansksprogede og melodiøse sange der kombinerer nøgen sårbarhed med en potent og melankolsk energi. Det er et stærkt tekstunivers der gør ondt på den gode måde.

Denne aften giver Lise Dres en intim solokoncert i Rimsøhuset i Norddjurs. Sangene er fra albummet ”De Sidste Skygger” som handler om sorg, accept og erkendelse. At give slip på alt det, der tynger. At rense sit sind, slippe fortiden og komme ind i nutiden. Det er en plade om ikke længere at ville leve i skyggesiden af sig selv, men byde lyset velkommen og komme ud på den anden side og se, hvad der gemmer sig i solen.

Indtil nu har Lise Dres har udgivet to album, ”Et Øjeblik” fra 2011 og senest i 2016 hvor GAFFA gav albummet ”De Sidste Skygger” hele 5 stjerne og skrev: ”En melankolsk fornøjelse, der tager tidsfornemmelsen fra én” & ”Man bliver mindet om, hvor smuk musik kan være uden alt det ekstra”. Samme år blev Lise Dres indstillet til Gaffa-prisen som: “Årets danske kvindelige kunster”.

Tidligere har Lise Dres blandt andet været opvarmningsartist på Søren Huss’ første danmarksturne, og på Kira Skovs ”When We Were Gentle”-turnéen.

I december sidste år udgav Lise Dres, digtsamlingen ”Det Første År”. Digtene handler om at være tæt på at miste et barn og det svære vilkår at få et barn med et handicap. Bogblogger skrev om digtsamlingen: “Det er en umådelig smuk oplevelse at blive lukket ind i Lise Dres’ verden. At få lov til at mærke angsten, sorgen og taknemmeligheden”. Digtene er skrevet gennem ”Det Første År”.

I slutningen af 2019 kan man forvente at høre et nyt album fra Lise Dres…

Spotify – http://llk.dk/gxf1ld

Havekoncert – http://llk.dk/4fdt3f

Musikvideo – http://llk.dk/498zf6

Detaljer

Dato:
26. oktober 2018
Tidspunkt:
18:00
Pris:
Gratis

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *