Rimsφhuset

     Husk: Madspild-aften i aften/ fredag: kl 18.00 

Dernæst: tak for jeres deltagelse i den lettere komplicerede øvelse i at få placeret hvert vores ‘lille klik’ på hjemmesiden for fonds-ansøgning på Underværkets hjemmeside. Vi nåede det lige !:0)

Men måske vigtigst for os alle sammen: Generalforsamling:                                          d. 17/03 Kl 10.00   —   Der vil være ‘let lunch’. Dagsorden: se her  eller i begivenhedskalenderen.

Hvis du har tilføjelser/ foreslag til: skal det være redaktionen i hænde mindst en uge før afholdelsen af mødet, så det kan blive tilføjet dagsordenen rettidigt.

Hvis alt går vel – der har været nogle småproblemer med beregning af tilskudsmidlerne – så vil BestGreen have sat varmepumper op i løbet af næste måned. –

Og for dem der går med private ‘fest-tanker’ kan jeg sige, at der stadigt er mange ledige stunder i den store sal og køkkenet, hvor disse ligger uvirksomme hen. – Der er i den anledning lavet en kalender, hvor vi kan se, hvilke lokaler der er reserveret – og hvornår. Se under top-menuens kalender og du ender : Her !:0)

Hvis i bladrer lidt i ‘begivenhedskalenderen‘ vil i se at der allerede er afsat en del dage til musik arrangementer. – Alle hidtil tilmeldte, har indvilliget at ‘spille på døren’ – da vi jo endnu ikke kan stille med garantikapital. – Hvis i kender ‘nogen’ der vil still op – så sig til. I kan selv se på kalenderen om der er plads på de skrå brædder.

Og:        Solen skinner…