Nu også med tale…… 

I Rimsøhuset vil vi fejre befæstelsen af Junigrundloven af 1849, der med med indstiftelse af folkestyret pegede frem mod det nugældende repræsentative demokrati. En ligeværdighed i fællesskab, som vi også her – lokalt – ser som basis for Rimsøhuset som mødested.

Dagen begynder – hvis vejret vil – med båltænding ved 15.00 tiden. Der vil være pinde og snobrødsdej til alle – også børnene.

Kl 16.00 vil Alexander Myrhøj – der fra sit sæde i det lokale ‘Integrations dialog forum’ – holde Grundlovstalen. 

Inden fællesspisning kl 18.00 vil vi have tid til sange – samtaler og musik. – Søren Madsen & Carsten Hentze. vil her være behjælpelige. De vil ligeledes leverer underholdning efter måltidet.

Vi regner med at slutte aftenen ved 21.00 tiden –

Det vil være en stor hjælp, hvis i der regner med at spise ‘varmt’ – på forhånd vil give en tilmelding på SMS: 50472006 , så kan køkkenet bedre planlægge. Tilmeldingsfrist: Lørdag d. 4. kl 12.00.

I den forbindelse, skal vi her takke for alle der igennem tiden har givet ‘en hånd med’ ved afvikling af vores fællesarrangementer i huset. Især køkkenholdet har været glade for den uopfordrede hjælp de har modtaget i den store opgave det er at forberede – og ikke mindst rydde op efter – tilberedning af måltid til så mange mennesker. – For om muligt at gøre løsningen af denne opgave mere forudsigelig, vil vi gerne appellerer til, at disse hjælpsomme gæster af huset, gør vil gøre sig kontaktbare enten gennem mail: Kulturhuset@Rimsoehus.dk eller SMS: 50472006, Det ville lette planlægningsarbejdet væsentligt.

For den opmærksomme – er der indkaldt til bestyrelsesmøde d. 18.05. – Grundet tidsnød er der i den forbindelse ikke indkaldt til medlemsmøde.