Så vender året igen retningen mod de lysere nætter..

Vor ‘kjære’ madspildstovholder, har stillet gryden i skabet for sidste gang i år og har dermed sagt fra på den sidste fredag i måneden – og i året. – Er der andre der kan og vil tage udfordringen op, så sig endeligt til. Der er råvarer i fryseren til en: “Årets sidste Madspildsarrangement” den 29. – Hvis der er bare én der vil ta’ teten den dag, så skal der nu nok være hjælpere der vil gi´ en hånd med; men meld til i god tid, så vi kan nå at sprede budskabet.

Vi har forsåvidt ikke nogle planlagte arrangementer i huset her for starten af året, bortset fra de fast tilbagevendene aktiviteter i huset, som nu har fået deres eget punkt i topmenuen.  – Derudover har ElseMari sat et medlemsmøde på kalenderen den 21. Januar. Se opslaget her. 

Nu de værste etableringsaktiviteter er overstået – regner vi med at i endnu højere grad at kunne være omkring de mere legende aktiviteter i huset inde i det nye år. Nogle slikker lige ‘sårene’ efter den eminente insats, der har beredt, at vi i fællesskab ikke alene har været i stand til at erhverve os huset, men også fået etableret en erhvervsmodel der kan sikre den daglige drift, – imedens andre af os – også dem vi ikke har set i Huset endnu – nu først skal til, at gå på opdagelse i de muligheder vi endnu ikke har fået øje på.

Om ikke før – så ses vi når:   “Dagene bliver længere og nætterne lysere”

!:0)