Gratis – Fælles – Miljøvenlig – vedvarende:        Alle begreber der rimer godt på Rimsøhusets værdier. 

Nu er den her: 

I en prøveperiode på to måneder, har vores varmeleverandør BestGreen stillet en elbil gratis til rådighed for os og egnens borgere.

Bilen bliver sat til rådighed for den enkelte igennem tilmelding hos delebils organisatoren -TADAA – et ‘søsterselskab’ til BestGreen, begge med ophav i Insero fonden fra  Horsens.

TADAA står for hele den logistiske insats omkring booking af bil og ikke mindst ansvar, forsikring, support og hvad der eller hører til af strukturelle problemer der er i at have en bil kørende i fællesskab.

For at bilen – vedvarende – skal kunne benyttes af egnens befolkning, vil det være en god hjælp her i prøveperioden, at “så mange som muligt – kører så meget som muligt”  inden for prøveperioden. For at det fremover skal hænge sammen rent økonomisk, skal vi kunne demonstrerer et vist behov, før TADAA vil gøre konceptet til et vedvarende tilbud.

Så: Meld jer til hos TADAA – Det eneste i skal bruge er et kørekort og en mobiltelefon der kan håndterer den app der er nødvendig for at kunne låse bilen op og i.

For at blive en del af gratis ordningen, er det vigtigt at melde sig ind via BestGreens hjemmeside:

Inmeldelse til den gratis delebilsordning !

Følges ovenstående link – fremkommer der en detaljeret beskrivelse af hele tilmelding proceduren.  Der har (foreløbigt ?:0) sneget sig en lille fejl ind i deres vejledning. Der står “Vælg område: ”Grenå – Rimsøhus”” i vejledningen. I tilmeldingsformularen står der “BestGreen – Rimsøhus”. Det er selvfølgeligt dén mulighed der skal vælges for at nå igennem til målet !:0)

Nåee ja: Strømmen til bilen, er selvsagt også gratis – så længe der ‘tankes’ fra standeren uden for Rimsøhuset. – Det er der vist ikke meget der kan konkurrerer med.

Af andre nyheder kan der fortælles: Det går strygende i vores B&B afdeling. Fuldt booket op det meste af tiden, hvilket også betyder at de frivillige hænder der bærer den del af huset, er godt og grundigt slidte. – Hvis der er nogle friske hæder der vil give et nap med en halv dag eller nogle hele, vil ‘alle blive glade’. – Ring til Bodil: 21768670 –