Så er vi på plads !

Vores konstruktion er godkendt af erhvervsstyrelsen og skødet er skrevet under. Alt er nu på plads og i orden: ikke flere bureaukratiske benspænd – …………  foreløbigt !

Som den rutinerede ‘Rimsøhus.dk’ læser hurtigt vil opdage, så er der her ved indgangen til vintermånederne, linet op med en stribe arrangementer.

Allerførst byder vi velkommen til det farverige initiativ: “1001 – TING” som  lukker op for deres ‘godtepose’ her i Rimsøhuset. –   

Som det byder sig, har ‘Madspilds’ gourmeterne videre denne sidste fredag i måneden, linet op med en overdådighed af med, fra de lokale overflødighedshorn.

Efterfølgende søndag har vi besøg af de mere end erfarne troubadurer “Anders Roland og Anders Mikkelsen” der vil varme vores øregange denne søndags eftermiddag. Følg ‘linket – og du finder en forsmag.

Torsdagen derefter vil “MudBoots” leverer hilsner fra de på mange måder frugtbare amerikanske folkemusik som det voksede vildt i det ‘forrige århundrede’. 

Sidst i dette begivenhedsforløb har vi linet op til Mad Dans og Musik, her på terskelen til solhvervet. Madspilds holdet har slået sig sammen med “Rock-Patrol“.  – Mad og Musik – Masser af mad og masser af musik. Tag selv danseskoene med.  

Følg ovenstående links – hvis ‘i vil vide mere’ ….