Så springer vi ud i foråret …..

Efter en hård vinter, er det nu tid at sige tak for indsatsen og at byde alle der overhovedet kan afse tid og livsglæde til at indvi vort projekt. Huset er endeligt vores fælles eje, den nye forening på plads, og efter en hæsblæsende slutspurt, er nu også hele fløjen for Bed & Breakfast færdigindrettet og klar til at modtage overnattende gæster.

Som i vil kunne se af nedenstående plakat, er det lykkedes at få en af rockens ‘bedstefædre’ Stan Urban, til at komme for at sprede noget kløpulver under fordsålerne og smøre leddene med noget ægte Rock’n Roll olie.

Men inden vi kommer så langt – vil der være stort kaffebord, (skål) -taler, underholdning, rundvisning, Mere mad, masser af drikkevarer flere overraskelser og musik.

Men ikke mindst: er festen også et forsøg på at takke de mange  mennesker der har støttet op om projektet via støttearrangementer, donationer, arbejde og gaver. Og sidst – men størst – tak til alle de der er kommet forbi, for at hilse. Alle de der har været med til at holde huset varmet af mennesker og deres håb for fremtiden. – Tak for dét !:0)

Vi ses, der hvor det er forår og fest….

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Discover more from Rimsøhuset

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading