Varme, Forår og ‘Summertime’…….

Så har BestGreen åbnet for varmen i Rimsφhuset !:0)
‘El-Fjernvarme’ selskabet har nu fået færdigmonteret en Luft til Vand varmepumpe i Rimsφhuset og suppleret med at renoverer radiatorerne i den store stue – så vi fremover ikke skal ha’ det køligt om vinteren.

For at fejre det – holder vi i samarbejde med BestGreen en større åbningsreception i huset fredag den 20. April efter kl 15.30, hvor BestGreen trakterer med snaks, ‘fredags-øl og -vand’ og en god og velkommen snak om de økonomiske og miljømæssige gevinster der knytter sig til el-varmepumper som kilde til opvarmning ef huse.

I forlængelse af ovenstående BestGreen initiativ, stiller selskabet tillige en El-bil til rådighed for egnens bilister som en forsøgsordning i et par måneder, for derigennem at afdække om behovet er tilstede. – Som et sidste led i BestGreen’s tilbud til huset, udlodder de tillige nøglen til brug af en El-Bil i en måned.

For alle interesserede vil der derefter blive lidt varmt aftensmad, så vi kan få ‘snakket færdig’ på stedet inden vi går ind i forårsaftenen godt hjulpet på vej af “Summertime Jazz Trio” som starter kl 19.00 (ca.)

Hele det indledende arrangement inklusive aftensmad er gratis. Musikken – som spiller på ‘døren’ – koster de 100,- kr.

En aften med:

   Liv i Rimsφhuset !  

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Discover more from Rimsøhuset

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading