🌱 🌹 .. så nærmer det sig .. 🌹 🌱

Nu igen, …

     ….   Foråret ……   🌱  ..  🌹 .. !:0)

Som vi besluttede ved sidste medlemsmøde, vil vi fremover lægge hver andet af de månedlige medlemsmøder i forbindelse med fællesspisning. – Det betyder, at der nu d. 24 – denne sidste torsdag i  måneden, vil blive afholdt medlemsmøde kl 16.00, hvorefter vi så kan nyde et fællesmåltid sammen med resten af husets brugere kl 18.00.

Hvis vi rigtigt skal ha’ noget ud af mødet, vil det være en god ide, hvis vi får læst referaterne fra den stribe af møder der har været afholdt den sidste måneds tid.

Referaterne kan du finde her: Referat af sidste medlemsmøde, Referat fra Arrangementsholdets møde, Referat fra BnB gruppens møde og sidste men ikke mindst, det nyligt afholdte bestyrelsesmøde. – Beslutninger er gode at deltage og følge med i – De er de rammer og det skellet  som styrker samarbejde i huset.

Her skal så lige mindes om, at der er generalforsamling d. 20. marts. Hvis du der vil gøre din stemme gældende – så husk at medlemskabet ikke kommer af sig selv – Det koster 200, – kr årligt og kan indbetales via bankoverførsel på Reg: 9570 Knt. nr.: 12342969 eller via MobilePay nr 15462. – HUSK at skrive hvad indbetalingen drejer sig om og hvem der er afsender, ellers ender pengene ufrankeret ned i foreningens slunkne kasse.

Men for at ikke alt skal handle om – og ende i – organisatorisk “bla. bla. bla….” – så har vi fastsat dato og engageret musikere til et brag af en forsommerfest d. 25. Marts –

 

 For det er jo dét – dét i bund og grund handler om !:0)

At fejre i fællesskab – nu med Afrobeat !

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Discover more from Rimsøhuset

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading