🌹..🇦🇴..🛠️.. Første Maj ..🛠️..🇦🇴..🌹

Fejringen af Arbejdernes Internationale Kampdag:

– Første Maj –

…… er i år flyttet ind i Rimsøhuset.

Alle der kan og vil sige nogle ord i anledning af dagen, vil få stillet mikrofon og taletid til rådighed.

Programmet for den dag vil bestå af blandede dele korsang – HavneBandet – solist-optræden og senere på aftenen, vil der blive spillet op til dans.

Foreløbigt har vi fået tilsagn om mindst en taler med sæde i den den lokale kommunalbestyrelse: Ulf Harbo. Men som nævnt – alle der kan og vil – er velkomne til at bruge mikrofonen. – Musikken er i den grad villige til at give plads til ‘Talende hoveder’ imellem deres udfoldelser.

Vi åbner dørene omk. kl 16.00 – hvor vi afhængigt af ‘vejr og vind’, vil varme op i festsalen og i atrium haven.  – Omkring kl 18.00 vil køkkenet have lavet mad til alle der på forhånd har bestilt pr SMS på nr.:    61772453 – Husk det ligeaf respekt for dem der i dagens anledning slider i køkkenet.

Fri adgang – Alt – undtagen indkøb i baren – er gratis; men både køkken og Band vil blive glade for hvad der evt bliver lagt i hatten til dem.

– (og så har vi lovet Søs ikke at nævne, at den 1. maj er hendes fødselsdag – så det gør vi  selvfølgeligt heller ikke !:0)

Men inden festlighederne løber af stablen, skal lige nævnes, at der afholdes Medlemsmøde Lørdag d. 23. april kl 13.00  og  Bestyrelsesmøde onsdag d. 27. April. kl 17.30

Og for dem som kan planlægge ud i det fjerne – og som kan huske nogle år tilbage – skal lige nævnes, at det er lykkedes os at få det Århus/ Malinesiske band; FARATUBEN – til at aflægge os en gen-visit d. 5. August. mere senere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Discover more from Rimsøhuset

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading