🌻

🍏    …    Moden Høst    …    🍎

 

Så er vi ved at være klar til at åbne op for vinterens indendørs aktiviteter. –

Som i kan se af arrangements kalenderen her på siden, står Køkkenholdet klar til at byde inden for, her den sidste torsdag måneden. Ligeledes følger vi op på sidste vinters succesfulde streaming af foredrag udbudt af Aarhus universitet. – Føde til både mave og til hjernen, nydes bedst i fællesskab !:0)

Som noget nyt i år, rykker efterskolen Helle ind i fælleslokalerne en del af ugens dage. Tider og lokaler er endnu ikke helt på plads. – Det samme gælder ‘nørklernes’ tilstedeværelse i huset. Hold øje med Reservationskalenderen !:0) – hvis i selv har nogle ideer til aktivitet i fællesrummene – er det der i kan se hvornår de er ledige.

Foreløbigt arbejdes der ihærdigt på at få fyret op til høstfest d. 16. oktober. – Her efter at ‘maskerne er faldet’ og dørene igen er åbnet for forsamling, er det ikke lige let at få stablet musik på benene, med så kort varsel – men mon ikke det går. — I hører under alle omstændigheder ved i god tid forinden. – Men: Den 16 oktober er sigtepunktet for en danseglad aften.        

  .. 💃  🕺 ..

 Så er høstfest aftalen på plads !:0)

Reserver via mail: Fest@Rimsoehus.dk

🌺🌼🌻   – Young Flowers –  🌷🌻🌹

…  kommer og får Rimsøhuset til “… boble og syde … ”  se mer’ i kalenderen

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Discover more from Rimsøhuset

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading