Rimsφhuset

For at starte med en succes historie, så er det lykkedes at lave en aftale med energiselskabet ‘BestGreen’  der har specialiseret sig i, at levere elvarme i tyndt befolkede områder af landet.

De opstiller – vederlagsfrit – luft til vand varmepumper i Rimsøhuset. Det vil – kort fortalt – betyde en besparelse på olieregningen på omkring en trediedel !:0) – Som modydelse vil de ha´ lov til at profilerer sig i diverse medier, som ‘glade givere’ og samarbejdspartnere.

Derudover vil de sætte en el-drevet delebil  op ved Rimsøhuset. I første omgang på prøve.

Vores andet projekt med at søge penge til efterisolering af lofte og nye vinduer går det knapt så godt med. Vi mangler stadigt små hundrede sympatigengivelser (‘likes’) før RealDanica vil ta’ os højtideligt. – Hvis i stadigt kender ‘nogen’ der ikke har givet os deres støtte, så lad dem endeligt vide, at vi vil blive henrykte, hvis de vi give os den (lille) hjælp at give et lille ‘klik’ – (klik på ikonet for den opadvendte tommelfinger)  til et godt formål. Husk at der kun kan gives ét klik pr computer og ét klik pr mobiltelefon. – Deadline er torsdag d. 15 ! –

Til dem som ikke er helt kendt med ‘hyperlink’ så er det de med blåt markerede og understregede ord der skal/ kan klikkes på.

Vi havde medlemsmøde søndag d. 21. – se evt. referat her – og bestyrelsesmøde – Se referat her. – Husk der er Generalforsamling om en måneds tid. Hvis i har noget i vil ha’ på dagsordenen, så kom med det i god tid, så vi kan nå at få det med.

Sidst – men ikke mindst, så er en del af sommerens kalender ved at falde på plads, så vi håber i år at kunne være i så god tid at alle andre kan planlægge efter tilbuddene.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Discover more from Rimsøhuset

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading