…. mod Foråret

 
Så nærmer vi os stille og roligt foråret – tiden hvor ‘alting’ springer ud – Også Rimsφhuset.

De sidste mange års ‘slid og slæb’ med at holde diverse kriser fra døren, syntes nu endeligt at ha’ stilnet af i et mere stabilt leje. Vi kan nu bedre se ind i hvad drift og økonomi af huset over årene kommer til at kræve af os – og vi kan planlægge derefter.

Det samme kommer også til at gælde huset som kulturhus. Dét hele indsatsen har lagt op til og værnet om. – Her har ikke mindst corona med det tilhørende forsamlingsforbud, taget luften ud af mange gode tiltag. – Vi kan igen bruge huset som vi vil – og til hvad vi vil.

     Vi indkalder derfor til stormøde Lørdag d. 4 februar kl 14.00
 
Den dag vil der blive ‘nurset’ omkring os – og ikke mindst om alle de initiver og idéer, som den dag vil få lov at folde sig ud. – Dagsordenen er rimeligt åben – Dog vil Peter den dag ‘myndigt’ forsøge at holde sammen på diverse initiativer, iéer og oplæg, og koordinerer dem efter de bedste hensigter.

For de der søger inspiration og fodfæste fra de omk. 400 af landets andre kulturhuse, kan nævnes at foreningen ‘Kulturhusene’ har udarbejdet en større og grundig undersøgelse af Kulturhusene i region midtjyllend: Se evt undersøgelsen her.

For den ‘nysgerrige’ findes her definitionen på begrebet: ‘Kulturhus’

Ud over den daglige drift og de tilbagevende aktiviteter, skal her dog også lige nævnes at der også lige er afholdt medlemsmøde og bestyrelsesmøde. Referaterne vil du kunne læse her: Medlemsmøde & Bestyrelsesmøde

Skulle du indnu ikke være medlem af foreningen – så har du chancen her 😎

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Discover more from Rimsøhuset

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading