– Nyt År –

Så bliver dagene endnu en gang længere-

… og aktiviteterne i Rimsøhuset går ind i den ny tid med meget af det gamle og en del nyt.

Vi lægger året ud med årets første Medlemsmøde lørdag d. 29 kl 13.00  og en fortsættelse af efterårets   Streams fra  det naturvidenskabelige fakultet i Århus, startene tirsdag d. 8 feb kl 19.00 under titlen: Fremtidens Natur.   –

Men aller først mødes i døren, med en gang SvineMørbrad i ‘kurven’, den traditionelle Fællesspisning den sidste Torsdag i måneden. er blevet aflyst !!! – I stedet vil der være ‘TAKEAWAY’ ugen før: den 20 januar.

Af andre åbne arrangementer – skal det lige repeteres, at der afholdes ‘Hyg og Byg’ hver Lørdag eftermiddag. –

Alle annoncerede arrangementer og sammenkomster i huset, er planlagt med de forbehold som fremtidige forsamlingsforebud kan kan give plads for.

Resultaterne af de møder der er blevet afholdt i huset i kølvandet på de nye restriktioner som brandtilsynet påbød ved afslutningen af sidste år – er endnu ikke kommet ‘redaktionen’ for ører – så hvis du vil vide mere – så kom til medlemsmødet, hvor vi regner med at der er nyt.

Af andre nyheder kan nævnes, at LAG har forhåndsbevilliget et beløb på omk 435.000, – til udbedring af tag. – Det skal dog tilføjes, at denne donation er på 50% af de samlede udgifter, og at de er betinget af at vi selv finder den resterende halvdel af beløbet. – Men mon ikke det skulle lykkedes os. Med LAGs accept af projektet, kunne vi formode, at andre vil se på Rimsøhuset som et seriøst projekt.

Vi mødes i Rimsøhuset …. !

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Discover more from Rimsøhuset

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading