Så er der gang i det nye Kalenderår

…..  . og det kommer også til at handle om Økonomi.

Som i sikkert alle ved, har der været travlt sidste år. Rigtigt travlt – også med at få skaffet penge til drift og ikke mindst etablering af projektet.

Mange aktiviteter og penge har været igennem huset – og mange nye medlemmer er kommet til. – Velkommen !:0) – Medlemskabet giver ikke bare medindflydelse, brugs- og stemmeret; men også et bidrag til at få økonomien til at hænge sammen.

Vi må derfor appelerer til at kontingenterne for indeværende års medlemskab, bliver betalt hurtigst muligt. Betalingsmulighederne finder i her. de nytilkomne medlemmer der har meldt sig ind i december -17 betragtes som havende betalt for 2018.

Som alle ved, så er en af de store poster på budgettet vores varmeudgifter. Vi slås stadigt med at  finde gode løsninger derpå. Lige nu har vi gang i en ansøgning om penge til isolering af udskiftning af de nedslidte termoruder via Realdanias kampagne kaldet Underværker. For overhovedet at komme i betragtning, skal vi bruge en del tilkendegivelser om ‘moralsk’ støtte til projektet. 

Vigtigt: Gå ind på denne adresse, klik på knappen hvor der står:   

                                      STØT PROJEKTET         

Bed så mange af vores og jeres venner gøre det samme. Jo flere – jo større chance for at vi bliver taget ‘alvorligt’. 

Derudover vil jeg lige henvise til vor nye punkt på hjemmesidens menu kaldet: Aktiviteter i Huset. Her har vi listet nogle af de tilbagevendende aktiviteter op, som foreningen som sådant ikke er tovholdere på, eks starter Helle Stubbe et hold op, under temaet: “Krop og bevægelse”.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Discover more from Rimsøhuset

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading