… VIGTIGT …

… Vigtigt …

 

Så er der vigtige og alvorstunge nyheder;  – men også et par i den lettere genre !:0)

Først – men ikke mindst – har vi en indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling. – Da økonomien er ved at falde på plads omkring udskiftning af vores tagbeklædning, har vi i følge vedtægterne, behov for medlemmernes accept af bestyrelsens håndtering de dermed forbundne økonomiske dispositioner – Se dagsorden !:0)

Men ikke mindre vigtig for den fremtidige drift af huset, er kommende møde i BnB holdet. Vi skal her tage stilling til fremtidig håndtering af denne for husets drift vigtige aktivitet. Alle er velkomne. – Se dagsorden !:0)

Som de fleste sikkert har bemærket, så er efteråret for alvor ved at sætte ind. Hertil hører så den ‘Store Æbledag’ hvor al overskud fra egnens æbletræer – kan blive presset til most: Se i kalenderen for yderlige oplysninger !

Et andet sæt af tilbagevendende begivenheder er starten på vinterens streamingserie fra Århus Universitet – og den altid hyggelige Fællesspisning.  

Har du så lyst til rigtigt at feste igennem – så kan du se frem til en aften med missisippi inspireret blues og cajun musik, leveret af HP. Lange og Niels Bonefaas, så kan huset også leverer det – Se kalenderen for yderlige detaljer.  

Helt kedeligt bli’r det ikke de næste fjorten dages tid – og heller ikke derefter !:0)

Mon ikke vis ses – i Rimsøhuset ?:0).

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Discover more from Rimsøhuset

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading