🎪        Cirkus i Rimsø        🎪

       Cirkusprinsesse, Mikrofonsangerinde, Artist Globetrotter, Mor & Bedstemor og ikke mindst Cirkusdirektør Irene Thierry nu den kommende torsdag, dele en hjertevarm fortælling fra et forgangen liv fyldt med oplevelser i Cirkus Krone. – Men inden da – vil der være mulighed for at få stillet en mere basal sult gennem et bæredygtigt måltid under kreation af Else & Bønne.

       Af andre nyheder kan nævnes, at nu er ikke bare taget over Rimsøhuset tætnet; men også et større huld i foreningens økonomi efter laaaang ventetid, blevet fyldt op af donerede midler. – I den forbindelse træder Niels Mulvad – som varslet – ud af bestyrelsen og overlader sin plads til tidligere suppleant Kis Bøgild. (se evt referat fra Bestyrelsesmøde her)

       Niels forlader – som tidligere varslet – tillige sit hverv som administrator af hjemmeside og Nyhedsmail senest inden næste generalforsamling. – Der arbejdes i Arrangementsgruppen på en løsning (se evt dagsorden og referat fra møde d. 14.11.23 ) – som de vil præsenterer for dele af bestyrelsen ved en senere sammenkomst. – Bestyrelsen har indtil videre været tavs heromkring.

🎅         God vinter       🎅
 
 
Skulle du endnu ikke være medlem af foreningen – så har du chancen her

😎